Lördagens pyssel!


Detta har jag pysslat med idag.



Jag kände att det var dags att plantera lite påskliljor, så att man får lite vårkänslor när man tittar ut och kommer hem från jobbet. Det har varit hemma pyssel på tapeten idag. Började med att tvätta och städa. Efter det åkte jag ner till Hylte för att handla blommor och annat. En liten present till mig själv blev det också ett armband från Baglady. I eftermiddag blev våfflor som mamma kom hit och gjorde. Det var underbart gott! Nu sitter jag med ett glas vitt vin och bara njuter av en lördagkväll utan några planer.

Ha en mysig kväll

kram
T

Mitt i veckan

Då har man passerat mitten på veckan och det innebär ju bara två dagar till helg. Härligt härligt! Jag tycker att det har varit underbart väder ute idag, solen har tittat fram titt som tätt och fåglarna har kvittrat. Det känns verkligen som att våren är på väg. Jag vill bara ut och ta in allt solsken, kanske sätta sig i lä vid en vägg och njuta av en kopp kaffe och en bra bok. Verkligen inte göra någonting. Men det kan man  ju alltid drömma om. ;) 

Idag efter jobbet blir det en snabbis till Gekå´s ska köpa en liten present till en liten bebis och lite annat. Sen måste jag handla mat och lite sånt. Efter allt detta ska jag snöra på mig dom skitiga löparskorna och ge mig ut i skogen på ett svettigt pass upp och nerför backarna.

Ha en fortsatt bra dag!

kram
T


Förberedelser

Just för tillfället håller jag på att förbereda inför festen ikväll. Efter att ha misslyckats med muffinsen så fick jag hämta nya krafter och göra ett nytt försök och de blev jätte bra, det är bara slutfinishen kvar. Har gjort köttet klart och det är bara såsen och salladen kvar att göra. Visst jag måste ju duka och göra mig själv iordning. Har inte kommit på vad jag ska ha på mig. Har inte riktigt någon inspiration, det känns som att jag inte har några fina kläder överhuvudtaget. Men garderoben är överfylld ändå konstigt nog. Usch jag hatar den känslan.


Måste nog börja med lunchen J kommer hem om tjugo minuter och då ska det vara klart.


Ha en bra dag!

kram
T

Nu är det snart helg!

Nu är det äntligen helg. Har gett mig själv en lite försenad födelsedags present, ett par röda Converse. Ville ha ett par i färg har svarta och vita sedan innan. Denna helgen är det födelsedagsfest som gäller och konsert med damkören. Vad kan man säg fullt upp som vanligt.



Visst är dom fina! Tänk till ett par jeans shorts, bruna ben såklart, och en vit halvtight t-shirt. Det är sommar!


Ha en bra fredag!

kram T


Min dag idag!



Idag är det min födelsedag. Tänk att jag bli 24 år, snart är det dags för 25 och sen 30. Hujedamej! men ingen åldersnoja har inte. Men en sådan här tårta hade inte suttit fel att få idag.


Ha en bra dag!!!!

kram T

Avslappnad

Nu hemkommen efter veckans yogapass är man mer avslappnad än när man åkte dit. Ni som inte provat på det måste bara göra detta. Man känner sig så underbar efteråt, nästan samma känsla som när man vaknar utvilad efter en hel natts sömn. 

Men jag blev inte så glad när jag kom hem och insåg att det inte fanns någon matlåda till mig imorgon, så nu lagar jag ugnspannkaka med bara ett ägg i (man ska ha 3) eftersom det inte fanns fler hemma. Det går säkert att äta ändå. 

Snart är det dags för Desperate Housewives måste hinna duscha innan.

Ha en mysig tisdag kväll!

kram 

Helgen snart slut

Poof säger det bara och helgen är slut. Det har inte hänt så mycket denna helgen, men det är skönt när det inte är full planerat. I fredags kväll hade vi besök av Göransson och Evelina med lille Ivar. Det var trevligt och vi pratade om allt möjligt. Efter en liten sovmorgon till klockan 8 så åkte jag och mor ner till Hylte för att handla en liten blomma till Regina och Ricky. Efter det så var det dags att laga lunch och sedan bar det iväg ut till mamma och pappa. Det var dags för olje och oljefilter byte på min kära bil. Jag hjälpte till lite och vi bytte även ut de utslitna torkarbladen. Den fick en riktig uppfräshning tvättning hann vi med också. När kaffet hade blivit druckit så åkte mamma med mig hem och vi gav oss ut på en promenad. Det blev itne så långt men det var väldigt skönt väder.

På kvällen var det dags för ett litet kalas hos R & R, där var även Reginas föräldrar och vi hade en jätte trevlig kväll med mycket vin och skratt. Den där Ricky tycker om att fylla på glasen hela tiden och passar man sig inte så fylls glaset vare sig man vill eller inte. Man var lite tung i huvudet när man vaknade imorse. Men efter en löparrunda så var huvudet lite klarare.

Ikväll är det bio som gäller It´s Complicated med Meryl Streep och Pierce Brosnan. Det verkar vara en rolig film. Mitt sällskap är mamma, inte helt fel. Trevligt, trevligt.

Ha en bra kväll

kram
T

Segdragen dag

Idag har varit en väldigt seg dag. Varför vet jag inte men jag har bara inte känt motivationen till att jobba på. Hoppas det blir bättre i morgon då är det ju fredag. Jippi! Det är min tur att ha med fredags fika men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Det blir nog mitt parad nummer kladdmuffins med hackad vitchoklad.

Ikväll är det körövning och det ska bli riktigt roligt. Det är veckans höjdpunkt efter yogan på tisdagarna. Kaffe skulle vi visst dricka efter övningen, det händer inte så ofta.  

Nähä nu är det snart dags att logga ur telefonen och bege sig hem till Hylte. Men först så ska jag hämta ett paket från H&M.

Ha en bra eftermiddag och kväll!

Kram T

Helg!!

Nu har jag gjort första veckan på mitt nya jobb. Det är jätte roligt. Helt annorlunda mot det jag gjort innan men jag har välkomnat denna förändring med öppna armar. Idag är det först hela förmiddagen damkörsövning som gäller efter det så är det 45 års fest som gäller. Kristian och hans bror fyller 25 resp. 20. Det ska bli riktigt trevligt så framåt seneftermiddagen bär det av uppåt till Blidsberg. Har inte kommit fram till vad jag ska ha på mig men det löser sig nog under eftermiddagen. Det finns några idéer i huvudet. 

Måste göra mig klar nu, men vi hörs kanske senare.

kram T 

RSS 2.0