Lugn helg

Denna helgen har varit väldigt lugn, i fredags efter jobbet åkte Carro och jag till Tilia Trädgård för att köpa lite vår nytt. I lördags var det pyssel med det nyinköpta och här kan ni få se lite av det resultatet.



Lördag kväll spenderades i biosalongen, den nya Åsa Nisse visades. Mor och far var med och flera gånger fylldes salongen med skratt.
Idag har det plockats, tvättats och städats allmänt röj, för att vara i kapp sig när en ny vecka startar. Jag började visserligen dagen med en power walk. Helt underbar start! Frisk luft med fågel kvitter! ska försöka komma ut och göra det varje helg, det är då man har möjlighet att göra det.

Hoppas att ni haft en bra helg!

/Kram T 


Här kommer bilderna...


Bästa dagen på kortveckan lördagen, strålande solsken och -15 grader.


After ski med Glüwein och trubadur.
Inte den vackraste bilden på mig men det bjuder jag på.



Uppe på toppen innan det bar iväg utför.



All den friska luft man fick om dagarna gjorde att man blev väldigt trött.

/Kram T


Första skidsemestern

Hemkommen efter en underbar kortvecka i Fjätervålen. Många skratt och tårar av smärta har dagarna fyllts med. Smärta av att vaderna krampar, fötterna fryser och låren är fulla av träningsvärk. Skratten har kommit från tabbar och fall man lyckats med. Det är väl sådant man får ta och bjuda på när man är nybörjare. Jag vet inte när jag var så slut i kroppen, man har pumpat ut varenda liten muskel på energi.

Dagarna fylldes med skidåkning och kvällarna med god mat. Jag lovar att jag kommer lägga upp lite bilder i kväll när jag kommer hem från jobbet.

Ha en fortsatt bra dag is solens sken!

/Therese


RSS 2.0