Härlig träning

Direkt efter jobbet åkte jag till simhallen och simmade 60 längder. Riktigt skönt! Det får bli något mer besök där i veckan. Väldigt bra träning. Nu har jag lagat en mustig höstgryta med kyckling och en massa andra grejer.

Ha en mysig kväll!

Kram T


Helgen i bilder

Här kommer en bildkavalkad från helgen som gått. Lördagen fylldes av shopping och babyshower för Linnea. Söndagen bakades det och pyntades lite.


Mysmåndagskväll

Har spenderat kvällen med en mysig liten Molly och hennes härliga familj. Fick hålla det lilla livet och är verkligen ett mirakel. Powerwalk dit och löpning hem kändes skönt i benen. Nu sitter man nyduschad och tittar på tv innan sängen ropar.

Kram
T


Mitt i prick

Detta kommer från topphälsas senaste nummer och stämmer verkligen in på mig.


Onsdag...

Litet kort inlägg, min kväll har bestått av lite shopping efter jobbet hade ett present kort som snart gick ut, bakning morotskaka till jobbet imon. Jag fick hem ett stort paket med en massa garn, så nu har jag börjat sticka på en halsduk.

Nu ska jag släcka lampan och sova.

Kram T


Drömmar som kanske blir verklighet

Stannade vid affären som är min föredetta arbetsplats för att handla lite. En fd kollega kommer fram till mig och säger "du gifte dig inatt i en gardin". Tänk om detta blir verklighet fast utan gardinen...


Ny vecka nya möjligheter


RSS 2.0