Underbar film

Om ni har möjlighet vill jag rekommendera er alla att gå och se Les Miserables på bio. Helt underbar och väldigt imponerad av de skådespelare som sjöng. Den går i Hylte på onsdag också kl. 19.00.

Jag kommer att somna gott med all underbar sång i mitt huvud.

God natt

Kram
T


Härlig lördagsmorgon

Denna lördagen har börjat väldigt bra, med en stabil frukost i magen, gröt och macka med ägg klädde jag på mig och begav mig ut för att njuta av det underbara vintervädret. Med kylan bitandes i kinderna och snön dom knarrar under kängorna njöt jag.

Nu ska jag hoppa i i duschen för efter lunch bär det av ner till Malmö och operan för att se Evita spelandes av Charlotte Perrelli.

Hoppas ni får en härlig lördag!

Kram T


Klänning till bröllop

I februari är vi bjudna på bröllop och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Nelly.com har två klänningar som jag har fastnat för. Den ena är ju svart och jag vet inte hur ok det är att ha det på ett bröllop, men det är den jag fastnat mest för.
 
 
 
 
(bilder från nelly.com)
 
Vilken är er favorit?

Nya mål

Jag har inte några tankar på att avge en massa nyårslöften som man ändå inte kommer att hålla. Det jag väljer att göra är att lägga upp lite delmål för varje månad och även varje vecka. I träningssynpunkt kommer jag att varje vecka avverka minst 2 mil både som löpning och power walk. En önskan är att framåt sommaren klara 1 mil under 60 minuter. Jag har ett träningsschema som jag kommer att försöka följa. När yogan börjar igen tar jag det som ett bonus träningspass.
Nu fram till vi ska iväg på en liten semester kommer jag att undvika all alkohol och allt socker i största möjliga mål, som en detox och sparka igång kroppen i det nya livet. Jag gjorde detta förra året också och mådde så bra av det.
(bild från topphalsa.se)
 
Har ni lagt upp några träningsmål eller hälsomål?
 
Kram
T

Rolig sysselsättning

Efter en dag på stan med mor och mormor lånade jag två pussel av mor och har nu börjat lägga. Det är riktigt roligt! Avkopplande och perfekt att gör när man är ledig.


RSS 2.0