Lördag

Helgen ligger framför mig och denna dagen ska spenderas med mormor, mamma och systrarna på stan. Det ska bli riktigt roligt!

Ha en härlig dag!
Kram
T


Nyheter

ny färg här på bloggen!! nu har lillasyter varit inne och kladdat lite här på denna sida :P hihi

Ha en underbar helg alla Therese läsare :)

Kvällsfika till Sveriges Mästerkock


En liten kvällsfika med en kopp te, kiwi och lite dragerade nötter med choklad och yoghurt.

Detta är jag värd efter en dag på jobbet och sedan ett besök hos optikern, terminalglasögon och nya linser.

Ha en mysig kväll!

Kram
T


Yoga

Själen är framtiden - Kroppen är dåtiden - Yogan är nutiden





Detta sa min yogalärare idag på det sista passet för denna terminen. Väldigt kloka ord som jag ska ta vara på hela sommaren när det är uppehåll.


Helgen

Snart kan man säg att heglen är över. Igår var jag väldigt huslig, började redan innan frukost sätta en bulldeg. Redan klockan tio var alla bullarna bakade och då gick jag över till att städa hela huset. Tro det eller ej men jag torkade alla lister och även golven. Lunchen intogs och sedan på med träningskläderna. Jag hade planerat att gå en rejäl runda men den blev på 1,6 mil ungefär, det tog ca 2,5 h. Lite lång om mina ben och fötter fick säg det. När jag hade ca 3 km kvar ville jag bara vara hemma. Idag har jag träningsvärk i lår och mina fötter har blåsor lite här och var. Ska jag gå så långt fler gånger måste det vara på grusväg och inte på asfalt. När jag väl kom hem var det streching och sedan fika. Två bullar och ett stort glas med jordgubbssaft.

Idag började jag dagen med att sjunga med kören i kyrkan. Det gick bra faktiskt. Det är roligt att sjunga acapella, man är mer utsatt och man inget att luta sig mot om man hamnar fel. Nu ska vi snart ner till svärföräldrarna och äta våfflor. Det är trots allt våffeldagen idag.

Det kommer kanske bilder på det senare.

Ha en fortsatt bra dag i solskenet.

Kram
T


Pizzabullar till fjällen

Nu är pizzabullarna bakade till resan till fjällen. Det var svårt att inte smaka, men med goda varma smörgåsar i magen ville inte magen ha mer.




Jag hoppas att dessa duger till skidåkarna som ska med på resan.

Nu ska jag krypa ner i soffan och titta lite på tv innan man kryper ner i sängen.

Kram
T


Vårfint på altanen





Dessa små grupper pryder min altan. Ska fixa lite till med det i helgen, när degarna jäser. Jag ska nämnligen ha storbak, pizzabullar, kanelbullar, chokladbröd, cupcakes, whoppies och kanske något mer. Mina planer är även att hinna med och ta några långpromenader.

Kram
T


Min dag

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag. Min dag idag har fyllts av bakning och mysig fika med mor, faro ch mormor. Nu sitter jag i soffan med älsklingen och lilla systern. Jag firades förra helgen och då fick jag två te muggar, dessertgafflar, plattång, en fin handväska, ett par solisar och lite pengar. Av svärföräldrarna fick jag en Global kniv till min samling. Mormor kom med ett fint gammalt fat och en slant.


Dessa underbara rosor fick jag av min älskling i fredags.


Double chocolate  whoopies, Ur Leilas "Hello cupcake"



Raspberry coconut pie cupcake också ur boken ovan.


Kvällsmaten jag slängde ihop i fredagskväll. Mumsigt!

Igår var stora röjar dagen, Johan och pappa röjde i ladugården och mamma och jag röjde i brygghuset. Nu har jag gott om plats till mina krukor och blomgrejer. Delar av kvällen spenderades på Verona i Halmstad med mina föräldrar och Johans föräldrar. Den avslutades hos Johans föräldrar med choklad och kaffe.

En härlig helg har nått slut

Hoppas att ni läsare haft en härlig helg!

Kram
T


På önskelistan


Dessa godbitar hittade jag idag.



Tröja från Three little words 399:- (bild från modegallerian.se)



Kofta från Odd Molly lite väl högt pris kanske 1695:- men drömma kan man alltid få göra.  
(bild från modegallerian.se)


Dessa Converse hade gärna fått flytta in i min garderob.
(bild från brandos.se)
Det är ju tur att man fyller år på söndag, men jag tror inte att dessa kommer att finnas i paketen önska mig kan jag alltid göra.

Kram
T


Måndag

Idag har det varit en bra dag, måste jag säg. Energin var på topp och när jag kom hem fanns det lite kvar till att laga matlådor och kvällsmat.


Paj med rökt kalkon, purjolök, prästost och tomater. Väldigt gott!

Disken gjord och nu har jag klippt ut tygerna till kuddfodralen som jag ska sy till kuddarna som ska placeras på kökssoffan.

Kram
T


Snart är det dags...

Idag är det dags att framföra det vi övat till i över ett år. Efter genrepet igår kände jag att luftrören var irriterade och väldigt känsliga. Den här förkylningen vill verkligen inte ge med sig, har hållt på i över en vecka nu. Jag ser verkligen fram emot att framföra Hendels Messiah, under repet när orkestern började spela fick jag gåshud över hela kroppen. Är det dags nu?

En stor tomhet kommer att infinna sig ikväll när konserten är över.

Nu dags att hoppa in i duschen och fixa till sig.

Ha en härlig dag i solen

Kram
T

Torsdag

Nu har jag jobbat första dagen denna veckan och vid lunch var jag rätt slut, då är det tur att vi har en soffa i lunchrummet som man kan ta sig en middagslur på. Snoret har runnit rätt mycket men det gör så j-vla ont att snyta sig nu. Denna lilla llur gjorde att jag med mycket vilja orkade städa när jag kom hem. Soffan kommer att vara mitt sällskap ikväll och jag kommer även titta på Sveriges Mästerkock.

Kram
T




Enveten förkylning/influensa

Hemma en dag till från jobbet och den ilskna förkylningen/influensan vill inte släppa taget om mig. Visst jag är bättre men snoret rinner och jag hostar väldigt mycket, detta gör att jag har fått ont i bröstet. Dricker varmt vatten med färsk ingefära, citron och honung och hoppas att det ska hjälpa.

Imorgon ska jag med och hämta lillasyster yster på flygplatsen. Jag kan inte fatta att det har gått ett halvår nu. J och jag pratade igår om att vi kanske skulle grilla till helgen, då sa jag att vi kan bjuda mor, far och Marie. J utbrister då glöm inte Elin. Detta låter hemska men jag har inte glömt dig lillasyster men man "räknar" inte med att hon ska vara hemma. Det blir inte bara en omställning för henne utan även oss.

Kökssoffan blev klar för ett par helger sedan men den har inte kommit på plats men igår gjorde den det. Är väldigt nöjd men det är inte klart än så ni får lugna er innan jag lägger ut bilder på reslutatet. Jag vill att det ska vara perfekt med kuddar och annat.

Nu rinner näsan igen, åter till mina ultra mjuka näsdukar näsan är röd som ett stoppljus och öm som...



Kram
T


Vårtecken

Förskylningen vill inte släppa taget om mig, snörvel och hosta, att det finns så mycket snor. Var utanför dörren för att titta i trädgården och då hittade jag en blyg krokus som vågade titta fram lite.


Grattis till Jörgen Brink som vann Vasaloppet, har en svåger som åker och följer det lite för att se hur det går för honom men det verkar gå bra.

Åter till näsdukarna och soffan.

Ha en bra dag i solen!

Kram
T


Torsdag

Snart är veckan slut men under eftermiddagen började det riva i halsen och det har bara blivit värre. Just nu kurerar jag mig med honungsvatten med en skvätt whiskey i en av mina nya temuggar. Jag har börjat läsa Isabella Löwengrips bok Egoboost och jag fastnade direkt. Det kommer en recention när jag läst ut den.



Soffan ropar på mig och jag ska titta på Sveriges Mästerkock, missade det igår för då var det körövning i Gislaved. Nu börjar det närma sig.

Kram
T


RSS 2.0