hittar inte ro

Jag vet inte vad det är men jag lyckas inte hitta ro när jag kommer hem. Det är ständigt hög fart i huvudet och det är inte bara jobbet. Huset fyller mina tankar konstant på grund av att det är hur många beslut som ska tas hela tiden. De tar aldrig slut. Vi har fattat några idag men samtdigt hittat fler problem som måste lösas. En konstant sten i magen är vad jag har, just nu vill jag bara att det ska bli färdigt och att vi ska flytta in. Vågar knappt säg detta men jag börjar tröttna på att renovera. Man kan aldrig slappna av och ångesten finns alltid när man inte gör något som har med huset att göra.

Kram
T

Körhelg

Nu är det dags för kör kick-off och det ska bli riktigt roligt att komma igång med sången igen. Jag känner att jag är ringrostig i rösten men det kommer nog igång väldigt fort igen.



Vi har nu beställt köket och det enda som är kvar är bänkskivorna att bestämma. Det blir laminat men vilket utförande får vi väl se om vi hittar något som passar. Tapeter har jag börjat kolla och herregud vilket utbud det finns. Vissa favoriter har jag hittat och hoppas att J tycket lika mycket om dom som jag gör.

    
Tapeter ur Borås Tapeter Bohéme

I denna serien finns många favoriter. Har även hittat endel ur Sandudds Mormors tid och Borås tapeter anno 1905. Decor Maison har många fina som det nog blir i vissa rum. 

Nu ska jag krypa ner längre i soffan.

Kram 
T

 


RSS 2.0