Underbart väder!

Vad mer kan man säg om detta underbara väder vi har nu. Det tråkiga är att man sitter inne hela dagarna men men jag får hoppas att det är lika fint när jag har min semester. Det är bara två veckor kvar nu, usch jag tänker bara på vad jag måste lära mig på jobbet innan jag kan gå på semester med gott samvete. Vi hade en söt besökare på jobbet idag eller utanför om jag ska säg rätt. Detta lilla rådjur åt lugnt och fint utanför i skogsbrynet.



Förra veckan beställde jag nya trädgårdsmöbler och igår fick jag hem dom med hjälp av en mycket snäll far och syster. Måste bjuda dom på en grillkväll så att man inviger möblerna på ett underbart sätt. Om man säger så här så var det rätt jobbigt att montera ihop allt det tog hela kvällen men när jag fick se resultatet var det värt det.

       

Detta är mina nya möbler. Här kommer det njutas av både det ena och det andra. Jag blev nästan sugen på att hälla upp ett glas vitt vin och bara sätta mig ner och njuta av sommaren.

Ha en mysig kväll

kram
T

Snart är det midsommar!

Jag ka inte beskriva hur skönt det ska bli med långhelg. Det har varit två intensiva veckor på jobbet nu och alla börjar känna att det är jobbigt. Men men snart är det helg..

Vid huset har det hänt en del far har målat den hofsen på norrgaveln och nu är det bara en strykning kvar tills det är klart sedan kan vi börja riva brädklädseln för att rikta, isolera och byta fönster. Härligt härligt! Innomhus har vi nästan gjort klart golvet på övervåningen där trappan ska komma upp och runt omkring där. Det är lite läskigt att klättra upp på stegen och kolla på när dom jobbar där för det är bara bjälkar att gå på. Jag blir höjd rädd bara av att titta på ett. 

Jag ska lägga ut lite bilder när jag kommer hem från jobbet.

Ha en bra dag fast solen inte skiner!

kram 
T   

Underbar lycka

Aldrig någonsin har jag gråtit så många glädjetårar som jag gjorde igår. Tårarna bara rann det gick inte stoppa dem. Jag önskar att man hade fått vara en lite mus som var med hela tiden och fick alla intryck på nära håll. Få höra de små viskningarna de delade med varandra. Man kan verkligen se hur mycket de älskar varandra. Att man kan se så lycklig ut och kär som det två gjorde. När Daniel höll sitt tal till Viktoria var det omöjligt inte gråta, det är beundransvärt att hålla ett sådant tal till sin maka. Hittade en bild på brudvalen och där ser man verkligen hur kärar blickarna är som de utbyter.

Bröllopsfest långt efter soluppgång. Foto: Scanpix


Helgen framför mig

Vilken känsla är mer underbar än när man vet att man har hela helgen framför sig. Just nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt. J är borta vid huset och målar så att far kan fortsätta imorgon eftermiddag. Jag grillade till kvällsmat och det blev karré till j och kycklingfilé till mig till det serverade jag potatissallad, grönsallad, vitlöksbröd och biréost. Riktigt gott om jag får säg det.


Detta är från Påskafton och lika gott som det vi åt ikväll.

Imorgon är det 25, 35 och inflyttningsmingel hos J & C och jag ska hjälpa C på eftermiddagen men innan ska jag hinna med att träna och lite annat...

Ha en mysig kväll

Kram

T


Imorgon är det fredag

Nu är det snart helg bara en dag kvar. Det har varit en vecka med full rulle på jobbet. Man kan ju alltid hoppas att det blir lite lugnare i morgon så att man hinner ikapp lite för det är man inte just nu.

Jag har inga stora planer för helgen, fixa i trädgården och tvätta mm som vanligt. Det är en auktion i Långaryd får se om jag åker dit en runda.

Efter min löparrunda som jag varit ute på så är det duschen som gäller.

Kram

T

Ny vecka

Vad kan man säg det är fullt ös medvetslös på jobbet och man är rätt så slut när man kommer hem. Ikväll har jag varit och handlat och efter att ha smält maten begav jag mig ut på en promenad i skogen för att samla krafter till en ny jobbardag imorgon. Jo en viktig grej som jag höll på att glömma vår parabol har kontakt med rymden igen och vi har bild i tvn. Underbart måste jag säg!

Ha en mysig kväll för nu ska jag hoppa ner i sängen

kram
T

Jaha

Då var denna helgen över och man ska börja ladda inför en ny jobbar vecka. Tänk om helgen hade varit en dag längre, bara så att man hade hunnit med mer än vad man gjort. Nu kan man inte ta en hel dag bara för att slappa utan man hinner knappt slappna av innan det är dags att börja jobba igen. Men men det är sånt livet är men det är bara fem veckor kvar till semestern börjar det känns desto härligare.

Kram 


Nybakat

Nu ska jag bege mig bort till huset med dessa godingar.



Äppelmuffins med kanel och crumble.

Shoppingtur

Nu harm an kommit hem efter en shoppingtur som gick i skurarnas tecken. När vi kom in vid tio var det hyfsat väder det regnade inte, men efter en timme började de tunga dropparna falla från skyn. Då blev det att springa mellan affärerna som tur var att vi nästan var klara med våra ärenden. Jag hittade en underbar vit tunika/skjorta.

      

Hittade den på Sisters lite dyr 899:- men underbart fin och användbar.
Jag behövde lite nytt smink så det blev en tur till Make-Up Store, där blev det ett mineralpuder, dagcreme och brynfix. Min mascara började sjunga på sista versen märkte jag i morse så då var jag tvungen att köpa ny det också. En present till nästa helg hittade vi och sist två baslinnen från Vila. Det blev en hel del men det var jag värd.

Nu är det dags att baka lite till mina snickare borta vid huset. Ikväll är det 25 årsfest hos kusinen som gäller måste ladda inför det också.

Ha en trevlig lördag mellan skurarna.


Kram T

Nya böcker

 

Leilas One more slice
Inred lantligt inne och ute, Anna Örnberg
Den man älskar, Emily Giffin 
Syskonkärlek, Sheila O´Flanagan

Vad kan man säg sommaren är räddad!

Lite fler bilder på verandan

  

Jag har fått en tomatplanta och en paprikaplanta av mamma och jag hoppas att det blir mycket tomater och att det kanske kan bli någon paprika. Igår efter jobbet stannade jag på Gekå´s och jag hittade en underbar klänning.



Jag tror att jag kommer använda den mycket i sommar.

Kram T


Min underbara veranda



Min underbara jätte hortensia. Jag är verkligen jätte nöjd med verandan i år. Det jag lyckats med är att få en helhet med små medel. En gammal stol, en träspann och en mjölkhink. Jag ska ta fler kort för jag har ett gammalt bord med en bunke fylld med pelargoner.



Inget internet!

Nu har vi varit utan internet en vecka där hemma. Vi har inte försökt på allvar att fixa det men nu har man lite abstinens, så jag får ta det på jobbet. En liten resumé på det som hänt i veckan. Filmen var underbart bra. Många klädbyten och rappa repliker. Visst det var lite negativt att den var så lång hade kunnat kortas ner en aning. Men det var väl för att få med alla klädbyten. Sen i lördags var det dags att gå till frisören för att få håret fixat. Nu är det kort och nyfärgat precis som jag vill ha det.

Vi hade vårkonsert med kören i söndags kväll och det gick faktiskt bra måste jag säg. Det är alltid vemodigt på våren efter som det är så långt uppehåll som kommer. Men det är alltid roligt när det är kick-off på hösten sen.

Vad som hänt mer i veckan är inte så mycket. Det är fullt upp på jobbet och dagarna bara flyger iväg. Kanske inte idag dock när jag sitter själv på kontoret. Ikväll ska vi till Helena och Mattias det ska bli jätte trevligt, det blir inte att man träffas så ofta mer än i affären när jag handlar och hon jobbar.

Jag ska komma med lite bilder på min frisyr och sedan jag var i Grebbestad med systrarna mina och jag får itne glömma min underbara veranda.


Nu får jag fortsätta jobba!

Ha en trevlig helg.

Kram T

RSS 2.0