Lördag morgon

Varför inte börja med att baka surdegsbröd en lördag morgon då regnet står som spön i backen. Befogat att bara vara inomhus. Ett förmiddagspass med sång tillsammans med ett gäng damer.
Ha en härlig dag i regnet!
Kram


Helgens händelser

Nu har ytterligare en helg passerat. Den har fyllts med matlagning och röjning. Fredageftermiddagen/kvällen började jag med att sätta igång ett surdegsbröds bak. Jag lagade en god kycklingrätt till varmrätt och kladdkaka till efterrätt. Lördagen blev inomhus arbete eftersom det var så underbart väder. Inte passande för trädgårdsarbete som var tänkt. Jag röjde i klädkammaren och garderoben och fick ihop tre kassar och en plastback med kläder som ska skänkas till välgörenhet. (Tänkte att systrarna ska få kolla igenom först) Till lunch lagades en ost och skinkpaj smaksatt med pesto och en god sallad. Efter lunchen vilade jag middag och åkte till syster i Smålandsstenar för att fika och göra lite inköp.
 
 
Kladdkaka med grädde och hallonsorbet
 
Cyklamen, ljung och denna vackra lyktan fick följa med mig hem.
 
Idag har vi varit på Gekå´s och det blev en del inköp, mest mat och rengöringsgrejer. Vi var lite smått rastlösa när vi kom hem så efter en fika drog vi på oss stövlarna och begav oss ut i skogen. Nu har vi ätit kantarelltoast och slappar i soffan.
 
Hoppas att ni också haft en härlig helg!
 
Kram
T
 
 
 

Lite höstnytt i garderoben

Detta inhandlade jag idag när jag tog en runda på stan efter jobbet. Ett par boots från Scorett, kofta Ester Elenora, linne Rosemunde och sjal Ester Elenora. Bootsen kommer jag att trivas i under hösten. Koftan piggar upp vilken outfit som helst detsamma med sjalen.


Dålig uppdatering

Jag vet att jag varit väldigt dålig på att uppdatera nu. Det har hänt lite vi har varit på Rhodos och firat far. Där njöt vi av solens strålar och värmen.


RSS 2.0