Fjärilar i magen

Imorgon är det den första dagen på mitt nya jobb och jag är officiellt nervös. Det är fullt med fjärilar i magen. Det som kännetecknar min nervositet är att magen inte är som den ska, öm och allmänt konstig. Men men det går över i morgon.

Turen till Halmstad i fredags var jätte mysig och vädret var kanon. Jag fyndade en ny sjal, en t-shirt, en långärmad baströja en fyrpack ringar.





Mamma hittade lite på bokrean och lite annat. Vi åt lunch på det nya stället Sandy´s men jag måste säg att jag blev lite besviken. Visst salladen var gjord på färska grönsaker och så men servicen var väl inte kanon. De verkade inte riktigt ha koll på läget. Man får väl prova stället någon mer gång kanske. Innan vi begav oss hem gjorde vi ett stopp på Skånskan för att köpa oss några goda praliner.

Igår var det dagen då mycket skulle göras och mycket blev gjort. Jag började med att måla stolarna en sista gång och en lampfot följde med i farten. Men nu måste jag ha en ny skärm till den för den jag har passade einte riktigt nu. Efter det var det dags för att baka en äppelkaka med kardemumma mums vad god den blev. Medan den stod i ugnen drog jag fram damsugaren och när timern ljöd så var också städningen klar. Då var det dags att hämta bilen i vårt nya varma garage och köra till pappa och mamma för att tvätta och städa den. Som den blänkte när den var ren men när jag kom hem så såg jag att jag redan hade lyckats med att skita ner den igen.

Dagens agenda är inte fullspäckad. En power walk är avklarad blir nog en till i eftermiddag. Snart bär det av ner till svärmor och svärfar för att äta lunch. Skönt att slippa laga mat själv för en gång skull.

Ha en bra dag!

Kram T

Nu är detta kapitlet slut

Igår var det sista dagen på Konsum och kvällen avslutades på Forum. Det var jätte trevligt och god mat serverades. Chefen höll ett litet tal och delade ut en stor blomsterbukett med ett paket till mig. Det kändes som att han var nöjd med det jobb jag gjort. Efter det så var det kramkalas och jag fick skjuts hem. När jag vaknade imorse så kändes det väldigt skönt. Jag kände mig nöjd med det beslut jag tagit och nu laddar jag bara inför det nya som börjar på måndag.

Många knop har det inte gjorts idag, tvättat, planterat om lite blommor, hängt upp gardiner och min kära far har lagt på ett par nya vinterdäck på min bil. Nu kan jag känna mig lite säkrare på vägarna. Det som jag också skulle ha hunnit med idag är måla färdigt stolarna och en lampfot, men eet kan jag hinna med imorgon. Då det är en Halmstad resa som gäller. Mamma och jag ska skjutsa in syster till bussen som ska ta henne hem till Grebbestad.

Ha en bra kväll!


Kram T

Wallmans

Nu har vi äntligen bokat Wallmans, helgen 16-18 april då bär det av ner till Helsingborg. Härligt! Man får hoppas att snön ar försvunnit då. Johan och jag fick detta av mamma och pappa i julklapp, syster med pojkvän fick också detta så vi ska ha en helg tillsammans.

En underbar present!



Idag var det näst sista dagen på Konsum, sista dagen med vissa av arbetskamraterna. I höstas lånade jag en hatt av Marinette som jag hade på en maskerad (se bild) och jag blev verkligen förälskad i den. Idag ropade Marinette på mig och sa att hon hade en liten rolig grej att ge mig. Jag kommer till henne och hon räcker över en påse och där ligger hatten. Det går inte beskriva den känslan som jag fick tårarna började rinna och nu när jag tänker på det igen så kommer dom rinnandes ner för mina kinder. Henne kommer jag verkligen sakna att jobba med.



Snö, snö och åter snö

Nu tycker jag att det får räcka med det vita som faller ner från skyn. Tänk att kunna gå ut utan att bli kall och bara känna solens strålar värma kroppen. Men men den försvinner väl någon gång.

Det börjar kännas nu att jag inte har lång tid kvar på Konsum, endast två arbetsdagar kvar. På onsdagkväll så blir det avskedsmiddag på Forum med alla som vill följa med och avtacka mig. Det känns väldigt konstigt måste jag säg, om en vecka så har jag avverkat första dagen på Frimeko. Herregud!!! Jag har verkligen inte fattat det än. Ångrat mig har jag verkligen inte gjort. Detta är något som jag behöver göra för att utvecklas och känna att man gör något bra och att man känner sig uppskattad. 


Duschen ropar på mig efter promenaden med Carro och Malin.

Ha en bra kväll!

kram T 

Mycket i skallen

Idag har varit en dag fylld med information och åter information. Det har inte kännts att det är omöjligt att lära sig allt. Alla produkter och kombinationer kan man aldrig lära sig. Jag vill verkligen sätta tänderna i denna nya utmaning man har ställt sig inför NU. Laddad till tusen är jag!

Körövningen i kväll gick faktiskt hyfsat bra. Men det är verklligen endel som inte har koll alls på vad de sjunger eller om man är på helt fel ton. Men men det är väl sånt man bara får ta. Det är lite uppsjungning på söndag, allsångsgudstjänst. Lättsamt och roligt!


Ha en bra kväll! Nu är det dags för mer OS


kram T


Fjärilar i magen

Nu börjar det närma sig, det nya jobbet. Imorgon ska jag på introduktion och det ska bli riktigt roligt, men samtidigt lite skrämmade. Man har inte riktigt fattat att det snart är dags. Jag har bara 5 arbetsdagar kvar på Konsum och jag tror att man kommer sakna det lite men samtidigt inte.

Såg precis Anjas hemska fall i störtloppet. Man tappade andan och vågade nästan inte titta. Usch! men hon steg upp och gick iallafall. Jag får nog ta och åka hem till sambon nu, sitter nämligen hos mamma och pappa har varit och lämnat ett litet paket...


Ha en fortsatt bra kväll


Kram T

Före och efter



Detta kan man säg är en bild innan vi började förändra så mycket.



Detta visar lite som vi har gjort på utsidan, kommer fler bilder..

Nya tag!


Välkomna till min blogg!


Nu har jag tänkt att försöka blogga igen. Det var ett tag sedan men nu känner jag att det händer så mycket som jag vill dela med mig.
Det största som hänt är väl att jag den 1:a mars börjar på ett nytt jobb. Eftersom jag har varit på Konsum så länge nu kände jag att det var dags att röra på mig och prova på någor nytt. Jag fick chansen och tog den. Mitt nya jobb är på Frimeko som aktiv innesäljare. Det ligger i Fridhemsberg, utanför Ullared.

Men det är inte bara det som händer vi har ryckt fram renoveringen på huset och det börjar likna något nu. Det är många beslut som ska tas, men just nu så känns det bara roligt.


Ha en härlig kväll!

kram T

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0