Cykelfest

Denna helg som var var det dag sför cykelfest och vi fick varmrätt på vår lott. Tur för det var den enda rätt som jag hade bestämt vad som skulle lagas för något. Vi fick cykla till Nyby på förrätt hos Ingvar och Lotta. Där var Thom och Kristina med sin granne Conny också. Hem på varmrätt och till oss kom Camilla, Magnus och David samt Amanda och Andreas. Väldigt trevligt eftersom Amanda och jag träffades på en tjejfest nu i somras och sa att de skulle komma och kolla på vårt kök och nu blev det så ändå. Efterrätten serverades i Gassjunga hos Håkan och Leena. Vi var lite sent ute och fick cykla som bara den. Där var Janne och Ammi som bor på Nyby.

Snart är det dags för Jonas och Carolines bröllop. Mamma och jag har idag gjort klart festhäftena. 

Ha en bra kväll

Kram T 



Mysonsdag

Ja nu är vi mitt i veckan igen. Tiden bara flyger iväg. Nu på lördag är det cykelfest och imorgon ska vi hämta kuverten. Det är alltid spännade innan man vet vad man får för rätt att laga. Just nu har jag lite svårt att hitta på något till förrätt. Tacksam för tips! Ivkäll har jag lagat matlådor, lasagne med kyckling, får se om det är gott imorgon.



Har tänt några ljus för att få lite mys känsla. Tänk om jag hade vårt badkar nu för då hade jag krypit ner där med en god bok och en massa levande ljus....

Kram
T


Ny vecka nya tag

Ännu en vecka har startat och dagarna på jobbet är fulla av telefonsamtal mm. Kvällarna går åt till att vila och njuta av tystnaden. I helgen var jag på marknad i Hestra med Carro och jag köpte tre par sockar och 2 par handskar från Hestra handsken. Ett par skidhandskar och ett par fina skinnhandskar. Längtar nästan tills det att jag kan använda dem.


Mina nya skidhandskar


Mina nya skinnhandskar med en fingervante innuti. Smidigt värre!

Söndagen grejade vi både ute och inne. Vi anföll delar av syrenerna, det är dags att beskära dem.

Detta var min helg!

Kram T


Herr Kantarell

Mesta delen av kvällen har spenderats i skogen på jakt på herr kantarell och vi hittade en hel del kan man säg.


Vi hade inte gått över alla ställen när jag tog detta kortet det blev drygt halva korgen.


en söt liten flugsvamp men ack så giftig

Kram T


RSS 2.0