Sjukdom...

Midsommarafton började jag med ett träningspass och det gick åt pipsvängen. Ingen kraft i benen och en konstig känsla när jag andades. Jag kände mig hyfsad efter att ha duschat och druckigt vatten. Fixa sig midsommarfin och bege sig bort mot festen. Framåt kvällen på midsommarafton började min hals klia och svida och jag började frysa. Jag kämpade på men gick in och la mig i soffan för att vila och sova lite. Förutom detta var hela dagen jätte lyckad. Roliga lekar, snapsvisor och god mat. Vädret skavi inte prata om, regn, regn och åter regn.
Vaknade på midsommardagen med en hals som värkte mer och nu hade näsan börjat rinna. Efter att ha bjudit gänget på fika, däckade jag i soffan och sov hela eftermiddagen. När jag vaknade hade jag fått feber också, söndagen fortsatte i samma anda fast med högre feber och mer hosta. Att vakna mitt i natten utav att man hostar så att man inte får luft är ingen hit kan jag säg.
Igår började febern avta men hostan var densamma. Just nu känns det ok, men är inte pigg. Magen har även ballat ur. Ska göra ett försök att jobba imorgon. Vi ska flytta på fredag och efter det går jag på semester så det är lite som jag måste få gjort.
 
Lite upplyftande var idag när jag fick paket på posten. Mina nya löparskor!
 
Asics kayano 18 och löparvantar från Newbalance.
Tänk vad fort jag kommer att springa i dessa när jag är frisk. Kommer inte att försöka denna veckan i så fall på söndag.
 
Kram
T

Onsdag

Mitt i veckan. Närmare helgen än måndag. Upptäckte idag att det bara är 2 och en halv vecka kvar att jobba innan jag går på semester. Kan inte riktigt fatta det.
Igår var det löpträning och jag gjorde pb på 6 km, 37 minuter. Nu ikväll har jag städat hela huset inför tjejfesten på lördag.
Kram
T


Härlig helg!

Nu var denna helgen slut och den har fyllts av skratt, sång, mat, bakning och träning. Jag vet att jag pratar mycket om träning nu, men det är lite svårt att undvika.
I fredags lagade jag mat till lilla syster, Kristian och sambo. Ädelost fylld kycklingfilé och rotsakspanna. Mumsigt kan jag säg!
Lördag förmiddag spenderades i kyrkan med ett gäng ladies och en tupp. Damkörsövning var det om ni undrar. Kvällen fylldes med god mat och skratt. Idag har jag diskat och plockat, eftermiddagen spenderades i löparskorna, 1 mil stod på schemat och det klarade jag och på den tid jag hade tänkt innan, under 70 min, dvs 7 min/km i snitt. Jag måste verkligen köpa nya löparskor, får kolla på nätet om jag hittar den modell jag ska ha.

Hoppas ni haft en bra helg!

Kram


Träningen framsteg

Nu är jag inne på min tredje vecka enligt schemat och jag måste säg att det går rätt bra. Jag känner att jag orkar mer och mer för varje pass, det är rätt lagom med 3 pass i veckan. Det är inga glidar pass utan man får jobba hårt. På lördag är det första milslånga passet, den dagen är lite full planerad så det får nog bli på söndag istället.
Hur ofta tränar ni och vad?

Kram T


Blommor





En liten shoppingtur efter jobbet i fredags resulterade i några fina planteringar.
Pionerna fick pryda bordet till gårdagens dukning till cykelfesten. Vi hade dessert och bjöd på cremé brulée och frusen hallongrädde. Det gick hem hos samtliga av våra gäster. Vi hade väldigt trevligt och sent blev det och tempot idag har varit lågt. En promenad med syster och sambo under eftermiddagen och därefter tacos. Det som jag alltid brukar ha hemma i skafferiet var slut, tacokryddan, men vilken tur att man då ringer mor och frågar om hon har och samtidigt bjuder ner dem på mat.
Nu har vi hamnat i soffan framför finalen på Mästarnas mästare, jag hoppas att Pernilla Wiberg tar hem det. Vem tror ni?

Ha en mysig kväll!

Kram
T


RSS 2.0