Hemma igen

Nu har vi kommit hem efter en helg i Köpenhamn. Dagarna har fyllts av shopping, god mat och många steg har gåtts för att få se allt. Här kommer några bilder. Vi bodde på ett Best Western hotell som Ronneby brunn valt ut, helgen vann vi förra året när vi var där och firade svärfar. 300 m till Tivoli och lite längre till början av Ströget.


Ny färg

Nu har jag kommit hem från frisören och vilket lyft det blev för mitt torra hår. Nu har jag fått råd och tips för att få det fint igen. En påse med schampo, inpackning och en lingonolja som ska återfukta håret.


Vilken hårfärg?


Nicole Richi


Jessica Alba (bilder från people.com)

Vilken av hårfärgerna ska jag välja? Jag börjar tröttna på min ständiga utväxt efter som jag är ljusare i vanliga fall, men har lite beslutsångest.


Delar av dagens arbete

Denna dagen har fyllts med utomhusarbete, började i brygghuset för att få in krukor och annat i hyllan som mamma och jag satte upp för några helger sedan. Ska ta kort i morgon när det är klart. Lunchen intogs hos svärmor och svärfar och hela eftermiddagen har jag räfsat och klippt... Bilder kommer på det också.
Ha en mysig lördag kväll!
Kram
T


Kvällens projekt

Här har jag varit duktig, enligt mig själv i alla fall, bakat dinkelmuffins med choklad och hallon och en ost och rökt kalkonpaj till matlådor. Nu är det bara tvätten och lite annat kvar att göra innan jag får sätta mig i soffan.
Kram
T


Aprilväder

Ja vad kan man säg när man vaknar upp till detta.


Hemma igen...

Nu har vi kommit hem efter en härlig skidsemester i Fjätervålen. Dagarna har fyllts med skidåkning och skratt. Det kommer att komma en bildkavalkad under dagen men nu måste jag gå igenom posten och tvätthögen som har blivit under en vecka med träning.

Ha en härlig söndag i solens sken.

Kram
T


Nymålade naglar

Nu har det nya nagellacket kommit på. Vad tycker ni?


Långledighet

Nu har man en härlig helg framför sig. Morgondagen bjuder på sovmorgon och annat fix. Denna kvällen spenderas i kyrkan tillsammans med kören och lite sång.
Ha en härlig kväll!
Kram T


Kökssoffan

Här kommer äntligen kökssoffan som jag vet att många har väntat på att få se när den står på plats.





Detta är tyget jag har på kuddarna, det kommer från Ikea.






RSS 2.0