Mitt i veckan

Nu har vi kommit till mitten av veckan och höstmyset har börjat. Kvällarna är mörkare och jag kryper upp i soffan med tända ljus och en kopp te. Har pyntat lite mer ute på altanen.


Lykta från Miljögården



en vacker dahila som ännu inte gett upp hoppet

Johan och jag firar 5 år i helgen. Vi frågade oss ikväll när vi åt vart tiden har tagit vägen. Visserligen har vi renoverat hus i fyra av åren, men ändå tiden har bara flygit iväg. Fjärliarna i magen finns där fortfarande.

Kram
T


Helgen...

Denna helgen började med ett besök på en jaktmässa i Hylte. Jag hittade gummistövlar så nu kan jag hinna med Johan i skogen när han tar sina älga kliv över stock och sten. Kvällen spenderades i goda vänners lag och en väldigt varm badtunna. 

Idag har varit härligt slö. Började med frukost framför tvn och sedan tvättvikande också framför tvn. Eftermiddagen spenderades med mor och far hos mormor. Det var längesedan jag var och hälsade på men det var väldigt trevligt och god mormor fika. Hembakat på hennes underbara sätt. Eftersom jag syndade med kakor var jag tvungen att bege mig ut på en powerwalk i en timme för att åtgärda socker intaget. Jag har inte ätit något sådant på två veckor men jag vill inte säg nej till mormor. Nu är jag på noll igen och ska lägga i en lite högre växel för välmåendet.  

Ha en mysig söndagskväll!

Kram T


en önskan


Denna underbara sjal hittade jag på missgreta.se, Ester Elenora Hedvig sjal. Hade passat väldigt bra i höst till min skinnjacka och min nya kaninskinnväst.


Höstfint på altanen







Så här höst fint gjorde jag på altanen igår.

Ikväll är det bio som står på schemat och det är Jägarna 2. Vi tittade på första i fredagskväll så det ska bli kul att se en uppföljare.

Ha en mysig söndag!

Kram
T


Höstpyssel i trädgården

Nu känns det som att hösten är här. Idag står det trädgårdsfix på schemat. Igår köpte jag lite ljung och andra fina höstblommor som ska planteras och plocka in trädgårdsmöblerna mm. Vi ska även köra upp badtunnan och ställa uppp den vid jordkällaren så att den är nära och bra när man vill bada.

På med varma kläder och ut i solen!

Ha en underbar dag!

Kram T


Inspiration









Blandat lite nytt och lite gammalt.


Hösten är här



Solen sken så vackert utanför fönstret på jobbet i förmiddags var bara tvungen att gå ut och föreviga det. Just nu känns det verkligen som att hösten är på intågande. Regnet, mörkret och den fuktiga kylan. Detta ger en bra ursäkter till att krypa upp i soffan med en kopp te, massa levande ljus tända antingen en film på tv eller en bra bok att läsa.

Ha en mysig torsdag kväll!

Jag har lagt upp lillasysters blogg som länk till er som vill följa hennes äventyr i Australien.

kram
T


mitt i veckan

Nu är det mitt i veckan igen, hemskt vad tiden går fort. Igår kväll var vi ute på en liten svamprunda i skogen och det blev bra utdelning ca 6 liter kantareller. Snart behöver vi inte plocka mer för frysen är nästan fylld, men tänk vad många goda kantarellmackor det blir i vinter när snön yr utanför fönstret.

Fick höra av mor att lillasyster hade kommit fram till Sydney välbehållen och var på väg till det stället de har bokat fyra nätter. Tänk att hon ska vara borta i hela sex månader.

Ha en mysig kväll!

Kram
T


...

Efter ett underbart bröllop är man fortfarande trött. Jag kommer att lägga upp bilder senare.

I kväll har jag tagit farväl av lillasyster. Hon åker till Australien i morgon bitti i hela sex månader. Herregud vad jag kommer sakna henne. Men det kommer gå så fort, hoppas jag iallafall.


Underbara lillasyster

Lycka till!

Kram
T


Imorgon smäller det...

I morgon ska man gå på bröllop och det är inte vilket som helst utan kusin Jonas och hans Caroline. Det har varit förberedelser i kväll och en är kvar till imorgon. Ser verkligen fram emot det och det kommer bli en underbar vigsel och fest.

Nu är det dags att gå och krama kudden.

Kram
T


RSS 2.0