Lillelördag

Eftermiddagen och kvällen har fyllts med vardagliga sysslor som laga matlådor, vika tvätt, betala räkningar och det bästa en power walk på 1 timme i dagsljus. Det sistnämnda var riktigt härligt jag hörde och såg tranor och tofsvipor, jag kände även lukten av nyspridd dynga. Nu är det vår på riktigt!


Jag såg att mina minitulpaner, krokus och påskliljor börjar vakna ur vintervilan.

Kram T


Tack för alla presenter

Jag vill passa på att tacka för alla fina presenter jag fick på min 25-årsfest som jag hade i lördags. Här kommer lite bilder på det jag fick.


Detta är buketten som Elin gjorde till bordsdekorationen.


En av de ugnsfasta formarna jag fick av klanen Erlandsson


Detta är den andra, märket på båda är Gerbera design. Jag blev förälskad i dem så fort jag fick se dem, detta är en serie som jag kan tänka mig ha fler produkter i.


Jag fick även två Global knivar som jag önskat mig länge. Dem fick jag av Johans familj.


En underbar tårtkupa fast fylld med blommor fick jag av Johans bästa kompis och hans familj m.fl.

                              
t.v En liten söt bukett från kusin Johan och hans Sofie. t.h Buketten jag fick av Johans  familj.


Lillasyster i fullgång med att dela ut dricka till gästerna.
Tack hela min familj för att ni hjälpte till med disk och förberedelser innan.

Kram T


Förberedelser

Nu är förberedelserna i full gång. Ikväll är det städning och älg som har stått på schemat. Jag tror faktiskt att jag kommer att få ihop allt till lördag. Just nu känns det så i alla fall. Måste säg att jag är väldigt glad att jag har tagit ledigt på fredag, för då kommer jag ha fullt upp med en massa grejer.

Duschen ropar på mig nu!

Kram T


Födelsedag

Igår var det min 25-årsdag. Jag jobbade som vanligt men blev firad med en vacker blomsterbukett.



Den var gjord på rosor i två färger, nejlikor i två färger, gerbera och lite brudslöja.


Denna fina klockan fick jag av Johan, ursäkta för den dåliga bilden, den var lite stor i armbandet så det måste kortas in lite. Jag fick en fin present av mormor, gammelmormors matservis. Det är rosa rosor på och botten är vit med en liten guldkant. jag har inte vågat plocka upp mer än en tallrik för att titta. det har jag tänkt att göra när festen nästa helg är över. Idag fick jag ett vackert silver armband made by Elin, det ska jag ha på mig ikväll när vi ska till Bambu i Bredaryd och äta gott.

Nu får jag ta och bege mig ut i solen och njuta lite innan det är dags att göra sig snygg.

Ha en underbar helg!

/T


Sista dagen.....

Vill inte. Önskar något annat. Ångest. Höga krav. Press. Stress.
Önskar att tiden kunde stå still och jag kunde göra allt jag önskar och vill innan tiden är slut.


Planering på hög nivå

Nästan hela kvällen igår satt jag och planerade min lilla 25-årsfest som jag ska ha nästa helg. Efter yogan ikväll var jag och handlade en massa ingredienser inför morgonkvällen då jag ska göra lite grejer. Vill inte avslöja något här för det är några av gästerna som läser detta. Haha!

Nu ropar sängen på mig!

kram T


Körövning

Snart så är det dags att bege sig till Reftele för att öva inför det stora verk som vi ska frammföra i höst. Rutters Magnificat är det som står på schemat. Efter övningen är det inte mycket som kommer göras kanske en löparrunda i skogen men det är nog det enda.

Kram T


Systuga

Hela kvällen har det varit systuga i mitt hus. Mor har varit här och hjälpt mig med gardinerna till köket. Vi har gjort klart lite mer än hälften och det blir jätte mysigt och fint. Det vi har kvar är två kappor till fönstrena i köksdelen. Jag ska lägga upp bilder när det är klart.

Nu är det lite slapp innan sängen kallar.

/T

Veckans tips!

Jag måste bar tipsa om yoga. Ni som inte provat måste göra det. Det är en välgörande och skonsam träningsform som alla kan klara av ung som gammal, stel som smidig. Jag började med detta när jag var i USA i två månader och blev helt frälst, jag gjorde sådana framsteg med mina korta muskler i baksida lår och rygg. Efter denna korta tid kund jag nå golvet med händerna med raka ben. Jag kom halvvägs på vaden innan. Just nu utövar jag yoga en gång varje vecka och efter det passet på 1,5 h så är man som en ny människa både i kropp och själ. Det ger verkligen resultat för man känner sig smidigare för varje vecka som går. Visserligen är det viktigt att strecha och tänja ut musklerna efter att man tränat, löpning eller vad det än är för att behålla smidigheten man byggt upp med yogan.

  
En yoga matta och sköna kläder är det enda som behövs.



Våga prova på yoga!


Helgen är snart över

Denna helgen har fyllts av shopping och bilåkning. Fredagkvällen skulle varit lugn i soffan hemma hos mor och far. Men så blev inte fallet, innan mor och jag hann landa i soffan så ringde telefonen och vi fick bege oss till Värnamo. Syster hade ramlat i skidbacken och skadat sig lite. Väl hemma igen blev det att se slutspurten på Lets dance. Lördag morgon vaknar jag av att solen skiner in i sovrummet och jag minns att vi ska åka till Borås och shoppa. Vi skulle inte bara shoppa det var födelsedagskalas också. Efter att ha traskat staden runt var det väldigt gott med smörgåstårta och vit chokladmousse framåt kvällningen.

Idag har vi lagat födelsedagslunch till svärmor. Det önskade hon sig, smidigt värre. Efter detta har vi varit ute och burit in takplåt och J håller på att lunta gräs. Hans favorit sysselsättning på våren.

Nu är det dags att hoppa in i duschen, snart ska mor och jag börja med gardinerna till köket.



Kram T


Mycket att göra

Det är tur att denna veckan börjar dra sig mot sitt slut. På jobbet har det varit hur mycket som helst att göra, vi har lämnat in 4 anbud, både ramavtal och direkt upphandlingar. Inte nog med det så är det månadsbokslut. Jag börjar så smått komma ikapp mig efter morgondagen så ska jag vara i fas. Hoppas jag ska jag tillägga. Nog med jobb snack.

Vi har fått hit kakelsättare för att göra klart stora badrummet och det börjar bli riktigt fint. Imorgon ska de komma och lägga klinkerna på golvet och i fönstrena. Vi inväntar också en offert på badrumsinredningen från en lokal byggfirma. Det börjar kännas som att det kan vara klart till min 25-års fest som ska var den 26 mars. Men jag vill inte hoppas för mycket. 

Snart bär det av på körövning.

Kram T 


RSS 2.0