...

Vet inte vad jag ska skriva. Igår efter jobbet blev det en löparrunda på 8 km och det gick faktiskt hyfsat bra, det blev löpning i drygt 6 km. Idag har jag varit i Göteborg på utbildning hela dagen, så det blev extra tidig uppstigning, 05,15. Usch så tidigt! Det känns nu ska jag säg. 

Nu ska jag krypa ner i soffan och bara ta det lugnt!

Kram T  


Underbara ledighet!!!

Jag kan inget annat säg att det är så underbart att få vara lite ledig. Det gör att jag kan hinna med det jag velat så länge man samtidigt ta det väldigt lugnt. Igår började dagen med att njuta av frukosten och sedan börja med att tvätta och slänga ihop en toscakaka. Den blev inte så snygg men hyfsat god. Jag fick även tre fikagäster på förmiddagen och då invigde vi glasverandan. Från och med nu är detta min favoritplats i huset. Utsikt över byn och solen som värmer.


 
Har placerat örterna här så länge, timjan, rosmarin och lavendel.


Mitt gamla köksbord har fått en ny plats.

Planerna för denna dagen är träning och bara tadet lugnt. En liten shoppingtur får det nog bli också, är sugen på att inhandla pelargoner nu.

Ha en underbar påskafton i solens tecken!!!!

Kram
T


Härlig helg....

Denna härliga helgen börjar dra sig mot sitt slut. Lördagen började med en härlig power walk i skogen med fåglarna som kvittrade i kapp. Hungrig som en varg efter promedanden blev det en stadig frukost med yoghurt och äggsmörgås. Nu var det att göra sig iordning för att åka till Halmstad, det var shopping som stod på schemat. Jag hittade mina löparskor och lite hudvård på Make-Up Store. Harrys fick bjuda på lunchen och nu var det dags för K-rauta. En tråkig affär tycker jag men Johan ville gå dit och vi behövde grejer till huset men vi fann inte ens hälften. 

Kvällen spenderade med goda vänner och tacos. Väldigt trevligt med spontanbjudningar måste jag säg, mna behöver inte städa och greja innan utan de tar det som det är. Underbart tycker jag, man kan inte alltid ha det tipptopp hemma.  

Idag har det varit stora plock och greja dagen. Carro och jag tog en härlig promenad på förmiddagen och efter lunchen började vi med verandan och den har fått en uppfräshning. Snart kan man njuta en frukosten där måste bara bli lite varmare.


Dessa små börjar komma upp så smått i landen.

Hoppas ni haft en härlig helg!

Kram T


Bilder från i lördags

Här kommer en bildkavalkad från i lördags.


Framme vid operan


Inne i salongen


Vi har börjat bänka oss.

Nu har jag inte fler bilder från Operan, fick inte ta kort under föreställningen men jag kan försäkra att den var helt underbar. Härlig musik och häftiga scenbyggen, jag tror att jag skulle vilja se den igen nu när man har bakgrundsfaktan om storyn.



Nu har vi anlänt till lilla London där vi åtnjöt en underbar trerätters meny.


Toast skagen till förrätt.


Kungsflundra med pommesduchess. Mums!


Tillsist vaniljglass med blåbär.


Till detta dracks detta vin och det var underbart gott. Måste drickas igen någon gång.


Kram T


Sunset boulevard

Snart bär det av mot Göteborg med kören för att gå på Sunset Boulevard på operan. Ska bli så roligt.
Min nya klänning och kofta till detta blå strumpbyxor.



Ha en härlig dag i solenstecken!!!

kram T

Paketöppning

Ett litet SMS gjorde min dag. Ett paket som jag kunde hämta på utlämningsstället i Hylte. Jippie! När jag väl kom hem var det bara att slita upp det och börja prova och allt passade.


Denna underbara koftan med paljett och pärlapplikationer.



Och denna också underbara koftan.


Denna klänningen fast i puderbeige.

(bilder från H&M)

Nu kan dagen knappt bli bättre jo det kan den för det är körövning i kväll.

Kram /T


Bullbak

Ikväll ska jag baka kanelbullar. Mums!



Kram T


Denna helgen är snart över...

Det var denna helgen. Lördagen började med en väldigt bra övning med damkören, vårt nästa projekt är Hendels Messias. Det känns lite övermäktigt just nu men samtidigt kändes det bra under övningens gång. Vi får se hur det känns nästa gång. Eftermiddagen röjde jag upp det sista efter festen förra helgen lämnade tillbaka glas och bestick mm till mor och far. Kvällen spenderades hemma hos David och Linnea med hämtmat, vin och godis.



Idag har jag tagit en välförtjänt sovmorgon och en väldigt lång frukost. Den bok jag läst nu ett tag avslutades Paganinikontraktet, Lars Kepler. Jag har även läst Hypnotisören av Kepler och fastnade för hans sätt att lägga upp sin kriminalroman. Man får följa de karaktärerna i olika kapitel. Det är först på slutet som kapitlen sammanstrålar de olika karaktärerna. Båda romanerna är väldigt råa och jag har inte vågat läsa dem på kvällarna för då blir det att jag drömmer om det. Varför läser jag då sådana böcker?

När jag väl vilat klart började jag med projekt klädkammare. Den har bara fyllts på med grejer och varken johan eller jag har orkat ta tag i att fixa till det förrän idag och titta så fint det blev.


Man kommer in utan att snubbla över femtielva saker.


Efter detta röj så var det dags att gå igenom de lådor jag fyllt med kläder som jag inte längre använder, det blev en kasse till Erikshjälpen och en till soptunnan. Dessa kläderna var fyllda med färgfläckar och annat.

Jag avverkade 1,1 mils lång power walk och efter det förtjänade jag en god fika med fruksallad och två bitar 70% choklad.

Detta var min helg i korthet. Hoppas att ni har haft en underbar helg.

Kram T


Vad skönt det är med helg...

Vad skönt det är när man har hela helgen framför sig. Planerna är inte många det som är på agendan är damkörsövning i morgon under förmiddagen. Det ska bli väldigt roligt och utmanande att börja på ett nytt projekt. Jag funderar på att under eftermiddagen att tvätta och städa min lilla bil. Den har inte blivit tvättad på mycket länge så det är dags nu om man säger så här är den mer brunaktig än silvrig. Jag vågar inte riktigt än lägga på sommardäcken. Det hade varit en härlig känsla att kunna göra det men det är fortfarande lurigt på morgonen när man kör.

Ikväll har jag varit ute och sprungit och efter det lagade jag två rätters med en kräfttoast med avokado och till varmrätt halstrad lax med en kall dill och pepparrotscremefraiche till detta serverades det klyftpotatis. Givetvis ett glas vitt vin till och för Johan en kall Heineken. Mumsigt blev det kan jag säg.

Ha en mysig  fredagkväll.

Kram
T


RSS 2.0