Ny vecka nya möjligheter

Nu är en ny vecka här och jag ser att den är fylld med en massa möjligheter. Jag har börjat veckan väldigt bra, löparrunda på 7 km. Det gick faktiskt bra fast det är ett tag sedan jag var ute sist. Det får bli ändring på det nu! Min tanke är att komma ut två gånger i veckan och utöver det yoga. Efter löparrundan var det mat somhägrade och mätt och go åkte jag och handlade, så nu slipper jag det i veckan. Nu har jag bakat surdegsbrödet för denna det av veckan, kan bli att jag gör frallor till helgen. 
 
Stora delar av helgen spenderades på Ästad gård och teambuilding med jobbet. Väldigt givande! Det är något som jag rekommenderar alla chefer att satsa på för att få ihop sina anställda till en tight grupp. Det var två intensiva dagar ochdet kändes när jag vaknade idag att det skulle varit söndag. Jag var inte ensam om detta kan jag säg.
 
Nu ska jag snart krypadyner i sängen och låta John blund ta hand om mig och föra mig till nattens och drömmarnas rike.
 
Hoppas att er vecka börjat lika bra! 
 
Kram T
 

Tankar om framtiden

Vad är man om 10 år? Jobbar man på samma ställe? Vad jobbar man med? Jag har idag sökt några kurser till våren på Högskolan i Halmstad. Juridisk översiktskurs med handelsrättslig inriktning, socialrätt och affärsengelska. Det är inte säkert att jag läser någon kurs om jag kommer in. Jag känner mest för socialrätt men jag vet inte vad jag vill med mitt liv (karriär). Tunga tankar en måndag men jag vet inte vad framtiden har att visa.
 
Kram
T
 
 

Min shopping...

Jag måste bara visa mitt favoritköp från i lördags, en underbar finstickad lammullströja från Filippa K. Denna kommer jag att använda många gånger.
 
 

Helgens utflykt

Efter en underbar helg i Linköping hos svägerska Anna känner jag att batterierna är laddade. Linnea och jag åkte upp efter lunch i fredags, vi lämnade in våra väskor hemma hos Anna och sedan gick vi ut och handlade till kvällens räkfrossa.
 
Anna hade varit och köpt färska räkor, hon skämde bort oss riktigt.
 
7
Massa gotte till X-factor.
 
Lördagen började vi med en mysig och god frukost som uppladdning inför dagens shopping. Vi gick runt och bara njöt i det underbara väder som Linköping bjöd på. Klarblå himmel och värmade strålar från solen. En god fika framåt eftermiddagen är ett måste.
 
En cappuchino och en brownie.
 
Lite slapp och ett sött besök av kusin med lilla dottern började vi fixa oss inför kvällens middag och biobesök. Middagen avnjöts på en mysig pub jag åt Fish´n chips och drack ett glas rött till detta. Vi gick sedan vidare till biografen för att se Hypnotisören. Jag har läst boken tidigare och jag tyckte att den var läskig och rå. Min åsikt är att filmen var ännu värre. På något sätt kröp den in under skinnet på mig och jag var riktigt rädd under vissa scener.
Söndagen började på samma sätt som lördagen med en god och mysig frukost för att sedan packa ihop och åka ut till Ikea. Efter en god lunch började Linnea och jag vår resa hem mot Nissaryd.
 
Tack för en väldigt härlig och mysig helg!
 
Kram
T

RSS 2.0