Nu är det helg

Om bara 15 minuter så kan jag fira helg för jag är leidg i morgon. Så underbart! :) Syster och svåger och min J och jag ska åka till Helsingborg och ligga på hotell. Mums med hotellfrukost. Det var längesedan vi bokade så man har längtat och nu är det äntligen dags. Helgen kommer bjuda på shopping och god mat även ett besök på Wallmanssalonger på lördagkväll. Trevlig ska det bli och roligt.

Nu får jag nog ta och skriva klart så att man kan börja stänga ner och förbereda inför hemgång.

Ha en trevlig kväll!

Kram T

Ny dator

Dagens att göra lista! 

Baka Kanelbullar och muffins
Städa
Tvätta
Springa en långrunda
Så igen grönsakslandet
Kolla efter en ny dator

Jag har länge funderat på att köpa mig en ny laptop, eftersom min gör lite som den vill. Stänger man av den på kvällen och startar upp den nästa dag så måste man starta om den två gånger innan man kan använda den. Jag vet inte vad som är fel men den är sex år gammal och jag förväntar mig inte att den ska hålla i all evighet. 

Det jag vill ha är en HP det är det jag har nu och jag har varit väldigt nöjd med den. Det blir nog att jag åker ner till Expert och beställer em den jag vill ha. Jag har hittat en som skulle funka bra för mig, hoppas bara att dom kan beställa hem den. 

Alla mina punkter på listan är av klarade och jag har hela kvällen kvar. Härligt! =)

Nu är det dags att hoppa in i duschen efter löparrundan.

Ha en bra dag!

Kram
T







Don't stop dreaming when you wake up

Detta fick jag se tryckt på ett linne och jag kände att det var något som man verkligen borde tänka på. Det är verkligen viktigt att följa sina drömmar, även om man tycker att de verkar omöjliga att uppnå. Jag kände igen det i mig själv eftersom jag precis bytt jobb och det var något som jag drömt om länge och så dök ett tillfälle upp och jag kände att det var dags att göra en förändring. Visst det är jobbigt att bryta upp från invanda rutiner och börja om på ny kula. Men det känns så otroligt bra, det är alltid något nytt och utvecklande som man får göra.

Snart börjar en ny jobbarvecka och även fast det för många bara är en fyra dagars vecka. Det blev det inte för oss på Frimeko, utbildning är det som gäller på lördag. Det positiva är att det är på AJ så man slipper åka så långt.


Ha en mysig annandags kväll

kram
T

Snart långhelg!

Nu är det bara en och en halv timme kvar. Underbart! En riktigt lång helg. det ska bli så skönt, visst de flesta dagarna är uppbokade men lite tid till att göra vad man känner för finns. Systrana är hemma hela helgen och det ska bli så roligt att få umgås med dom, det är inte så ofta som att alla tre träffas. 

Igår kväll var vi i Lidhult och kollade på kök. Det är så svårt att hitta rätt och veta vad man själv känner att man vill ha. Sedan är man ju inte själv till att bestämma heller min sambo vill också bestämma. 

Ikväll är det Skärtorsdagsmässa i kyrkan och kören ska sjunga. Det ska bli roligt. 


nu får jag nog ta och jobba det sista!

Ha en bra dag!

kram
T  

RSS 2.0