Måndag

Det har lugnat ner sig på jobbet nu, anbud och katalog är inlämnat. Men man är inte sysslolös för det. Ikväll har det lagats matlådor, flygande Jakob ala Therese, dvs. man tar vad som finns i kylen, gott blev det. Vi har börjat röja i rummet som inte är klart. Det ska börjas med spackling i veckan är det tänkt min tanke är att vi ska ha klart det till sommaren. Hoppas att det blir tidigare! Jag kommer att göra om lite här på bloggen, känner att jag har tröttnat lite på denna designen. Jag ska fjäska för en av systrarna... Kram T

Söndag

Jag började denna dagen med att äte frukost framför en film och efter det ner i källaren och byta om till målarbyxor. Det var nämligen andra styrkningen som skulle göras på soffan. Jag tror nu att den är klar ska bara klä insidan med ett tyg och med hjälp av J bära upp den till köket. Detta är morgondagens projekt efter jobbet. Lunchen bestod av dinkelpannkakor, mums! Promenad med mor i det härliga vädret var nästa punkt på agendan. Det är så underbart att gå i skogen höra fåglarnas kvitter och få solen i ansiktet. Blev sugen på att baka, men nyttigt skulle det vara, så systers dinkelmuffins med blåbär blev det.




Så här mumsiga blev dem. Jag smakade en fast jag inte borde, jag har nämligen inte ätit något bakverk, godis eller chips på 8 veckor. Det blev för mycket över jul och alla helger och jag har lite som behöver försvinna och nu ska jag kämpa på lite hårdare för att se mer resultat.

Nu ska jag hoppa in i duschen för det vankas räkor hos Linnea ikväll.

Kram
T


Lördag

Flitens lampa har lyst hela dagen. Började med att fylla bilen med återvinning och åka och tömma det. Panta burkar och flaskor, en full flyttkartong, nästan pinsamt att komma med det ner till Konsum. Hämta ut paket, köpa färg till kökssoffan, laga lunch. Nu efter lunch har jag slipat och målat soffan en gång och jag är nöjd med färgvalet. Vad tycker ni?




Jag tror att den blir lite mörkare när alla strykningar är gjorda. Den kommer att passa så bra i vårt kök.

Ha en solig lördag, jag ska ut på en promenad nu i solen.

Kram
T


Helgen är här

Nu har jag hela helgen framför mig detta är den bästa känslan. Har gjort huset fint genom att köpa lite tulpaner.




Kalendern för denna helgen är tom och det känns väldigt skönt.

Ha en underbar helg!

Kram T


Onsdag

Jobbet är avklarat för denna dagen och snart är det dags att åka till Gislaved för körövning. Roligt! men vilket j-vla väder det är ute. Känns nästan om att det är höst stormar igen, men jag får kalla det vårstormar. Vintern måste blåsa bort. Har ju glömt att berätta att vi köpt ny bil, har inte fått köra den än men i morgon är det premiär.

Ha en bra onsdagkväll!

Kram T


Helgen snart över

Jaha, det var hemskt var helgen är över fort. Det har inte gjorts så mycket men veckan som varit har slitit på mig så vila var det jag behövde. Snart ska jag fixa lite kvällsmat och efter det landar jag i soffan igen. Hoppas er helg varit bra! Kram T

Torsdag...

Nu är det snart helg och den börjar imorgonkväll med räkafton med Linnea. Gott och trevligt! J tycker inte om att skala räkorna så han får hämta sig en pizza. Han klagar inte över det förslaget. På lördag ska jag på allvar börja med kökssoffan, som det ser ut nu behöver jag få bort den gamla färgen på sitsen och det är med värmepistol och skrapa... jobbigt men det kommer att bli väldigt fint. Jag kommer nog att åka och köpa färg också innan ska jag bara kolla över sandpapper och penselförrådet.

Kram

T


Söndag

Söndagen är här och än så länge har jag bara tagit det lugnt. Framför en film och en brasa tänd i kaminen. Mys på hög nivå. Det blev en väldigt trevlig kväll hos Ida igår god mat, många skratt och även sång. Linnea och Ida hade satt ihop sitt eget "Så ska det inte låta", väldigt roligt men samtidigt va svårt det är. Jag blev blockerad flera gånger och fick inte fram ett enda ord. Mitt lag vann ändå. Tack för en mycket trevlig kväll, nästa gång är det min tur. Kameran var med men några bilder blev det inte tagna.

Planerna för dagen är att plocka och greja här hemma, laga matlådor, promenera och börja med kökssoffan.

J kommer hem framåt kvällen och det ska bli underbart att få träffa honom igen. Detta är det längsta som vi varit ifrån varandra.

Kram T


Dålig uppdatering...

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera denna veckan, men det har inte funnits ork till det. Det är mycket på jobbet nu, katalogen ska vara klar nästa fredag och ett stort anbud ska vara inne om ett par veckor. Jag klagar inte över att ha mycket att göra för det är jätte roligt med kombinationen katalogproduktion och upphandlingar. Nu under våren ska jag iväg på lite utbildningar för jag har fått ansvaret för anbud och avtal. Jätteroligt, men ännu mer press på att få in avtalen.

Inte mer jobb utan mer roliga saker, J är iväg hela helgen på Svenska Rallyt i Värmland tillsammans med far, Kristian och Kristians far. Roligt för J men det känns lite tomt i vårt stora hus. Imorgon kväll ska mor och jag äta kvällsmat ihop och på lördag blir det en liten shoppingtur till Halmstad. Jag är ute efter stora tekoppar och Indiska brukar ha fina.

Snart ska jag krypa ner i soffan och kolla på tv och ladda inför sista jobbardagen denna veckan.

Ha en mysig kväll

Kram
T


Fredagkväll

Nu har jag landat i soffan efter att har lagat fransk löksoppa till kvällsmat och bakat kakan till J's kalas imorgon. Han fyller år. Imorgon har jag damkörsövning hela förmiddagen och sedan ska jag laga mat... En massa gott blir det. Ha en mysig kväll! Kram T

RSS 2.0