Måndag!

Efter en halvlugn dag på jobbet började jag kvällen med en tänkt power walk men det blev att jag sprang nästan hälften. Det gick över förväntan bra, lite seg i benen men det berodde på att jag inte ätit något sedan lunch när jag begav mig ut. Jag har nu ätit lite kvällsmat och är sugen på en kopp te, köpte ett nytt i lördags på Village, pepparkakste. En flaska glögg fick även följa med hem från Village börjar bli sugen på att premiärdricka det men det får nog bli framåt helgen.

Ha en mysig kväll

Kram T


Söndag

En helg har passerat eller det är bara söndagkvällen kvar. Igår gjorde vi Halmstad osäkert, mamma och jag började i centrum. Jag hittade det jag skulle på Make-Up Store och 2 linnen på Vila. En underbar kofta provade jag på Nordic Safari men hade den varit mörkare i färgen hade jag slagit till. Blir kanske att jag beställer hem den från Nordljus.se där bilderna kommer ifrån. Jag måste fundera lite till eftersom priset ligger på 1599:-



Vi lyckades hitta soffa, nu är det bara till att bestämma tyg och beställa den. Äntligen måste jag få säg!

Idag har jag tvättat, städat och varit ute i regnet på en skogspromenad. Snart ska jag börja på med kvällsmaten. Hemmagjord kebabpizza. Mums!

Kram
T


Torsdag

Jag undrar vart veckorna tar vägen. Det känns som att det bara är måndag och fredag som man reflekterar över att de dagarna finns. Måndagen för att helgen är slut och att det är lite jobbigt sedan kommer fredagen och då är det helg igen.

Idag är planerna så här att handling på väg hem från jobbet och sedan städning. Vi har fått ledigt från kören eftersom vi hade konsert i helgen. Det känns skönt när man hinner med att städa i slutet på veckan för då har man fint hela helgen och kan njuta av att vara ledig och hitta på en massa kul. Igår kväll tvättades två maskiner och vek ihop två maskiner och lagade matlådor. Allt detta hann jag med innan kl. 20 för då var det Bonde söker fru som stod på schemat. Ibland blir jag förvånad av hur mycket man kan hinna med om man är lite effektiv.

Ha en bra dag!

Kram T


Härliga solsken

Efter en god och lång frukost i soffan var det dags för en promenad i solskenet. Luften härligt klar och frosten hade stannat kvar på skuggiga platser. Hösten är min favorit när det gäller skogen dofterna, färgerna och framför allt tystnaden. Promenad fylld av tankar och laddning inför sista konserten som är ikväll. Jag gick igenom de insatser som jag missade och ska nu sätta dem. Det är ju hemmaplan ikväll och då gäller det att göra det ännu bättre än igår.


Möte i luften


Nu är det dags...

Nu är det dags för den stora händelsen. Konsert i kväll i Reftele kyrka och imorogn kväll i Långaryd. Genrepet igår gick bra men nu är det allvar, man kan inte ta om något som inte blev bra första gången.
Har varit nere på Kloädhörnan en runda en kofta, en ärmlösblus och 2 par strumpbyxoe fick följa med hem.

Kläderna är framlagda nu är det bara att duscha och laga lunch sedan är jag redo för att sjunga.


Ha en härlig lördag!

Kram T


Härlig söndag!

Jag började denna söndagen med en härlig och  lång frukost framför en film. Nu har jag varit ute och gått en långpromenad i skogen, njutit av den härliga höstluften och bara varit själv med mina egna tankar. Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan gå ner till svärmor och äta lunch.

Det är väldigt rogivande att veta att jag har hela eftermiddagen utan planer. Vet inte vad jag ska hitta på? Någon som har något förslag? 

 


Ha en underbar dag i höstsolen!

Kram T


Snart helg...

Nu börjar det dra ihop sig till helg. Har inga särskilda planer känner att jag behöver ladda batterierna inför nästa helg för då smäller det. Konsert både lördag och söndag, fast först genrep med orkerstern på fredagkvällen. Herregud! Kan inte riktigt fatta det, vi har övat snart ett år och nu ska det ta slut med två underbara konserert. 

Alla är välkomna till Reftele Kyrka på lördagen den 22/10 klockan 18.00 eller till Långaryds Kyrka söndagen den 23/10 klockan 18.00. Det vi ska framföra är Rutters Magnificat och Dvoraks Te Deum, med komplett symfoniorkester och tre körer.

Imorgon kväll ska vi fira Linneas födelsedag, ska bli trevligt.

Kram
T


Härlig helg!

Nu har Johan och jag firat våra fem härliga år tillsammans. Igår kväll bjöd jag honom på restaurang Lilla Fridolfs i Halmstad. Svärfar var så snäll att vi fick låna cabben. Herregud vad härligt det är att åka i en bil som har över 200 hästar under huven. Min lilla bil har bara drygt 100. Det var nog sista turen i den för i år, men vilken avslutning det blev, höstluften i lungorna och solens underbara strålar. Vi klädde upp oss till tänderna, jag i högklackat och min kaninpälsväst och Johan i sin kavaj.  


Kaninpälsväst, tunika från Vila, svarta jeans MQ, klackar Aldo.

Jag åt fisk och skaldjursspett men aioli och dillmajonnäs och till detta ett glas vitt vin. Johan åt Tournedos med beasås, rödvinssky och rostade potatisar, han drack en cola till. Efterrätt orkade vi också då blev det Triss i choklad, en kall chokladfondant med smak av rom, chokladparfait och vit chokladtryffel, kaffe och en espresso till mig. Allt var underbart gott! Jag rekommenderar verkligen denna restaurangen, de har hög klass på maten men inte så att man inte förstår vad det är man äter. Servicen är även god.

Idag har jag börjat dagen med att tvätta och en promenad i skogen. Nu är skogen fylld av härliga höstlöv och dofter. Det prasslar så mysigt under fötterna vid varje steg man tar.

Ha en underbar dag i hösten och solens tecken!

Kram T


RSS 2.0