Underbara helg!

Hade det varit som vanligt nu så skulle man jobbat i morgon men nu är det inte så och hur underbart är inte det. I torsdags bjöd vi Marie, Kristian och Elin på lunch och sedan på kvällen blev det kubb och en underbart god smörgåstårta. Många skratt och plumpar delades ut.

Fredag, denna dagen spenderades i Halmstad. Först en tur inne i centrum och sedan ut till Hagön där mor, far, Ulla och Alf har ställt upp sina husvagnar för helgen. Baguetter njöts av på stranden. Kvällen spenderades i Laholm hos Göransson och Evelina, god mat och trevligt sällskap. Kunde visat bilder nu om det inte vore så att vi glömde kameran där. 

Lördagen började med damkörsövning i kyrkan. det gick rätt bra men det är svårt det vi ska sjunga. Efter det intogs resterna sedan i torsdags till lunch och en cykeltur till Skärshult där de andra åt glass. Trött och slö efter nästan 3 mil i benen landade jag i soffan när vi kom hem. Vilade och duschade sedan kom marie och Kristian och då grillade vi lite och landande i soffan framför en film.

Mina plander för dagen är städning, tvättning och ladda inför kvällen. Vi ska till Sigges loge, Black Jack spelar. det ska bli riktigt kul.


Ha en bra dag i solens sken

Kram T  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0